Ποιότητα & γεύση

Οι ιχθυοκαλλιέργειες ΑΡΓΟΣΑΡΩΙΝΙΚΟΣ έχουν αναπτυχθεί σε μία σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα με πιστοποίηση των υπηρεσιών της σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα:
GLOBAL GAP
FRIEND OF THE SEA
HACCP & ISO 9001
Πέρα όμως από την πιστοποίηση ακολουθούνται αυστηρά συστήματα ελέγχου σε κάθε στάδιο παραγωγής και ανάπτυξης, ενώ η εταιρία εφαρμόζει σύστημα ιχνηλασιμότητας το οποίο της παρέχει τη δυνατότητα να έχει πλήρες ιστορικό, θεωρώντας το κάθε ψάρι μοναδικό και με δική του ταυτότητα.

Σημαντικό ρόλο στη ποιότητα διαδραματίζουν οι τροφές, οι οποίες επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια με βάση την ασφάλεια και τη υγιεινή του καταναλωτή, ενώ η εταιρεία σύντομα και σε αυτό το τομέα θα είναι αυτόνομη παράγοντας τις δικιές τις τροφές.

Τα ψάρια των ιχθυοκαλλιεργειών ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ διακρίνονται για την υψηλή διατροφική τους αξία, τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά τους.

Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μας φιλοξενούνται στα πεντακάθαρα νερά του κόλπου στο Πυργιακόνι Σαλαμίνας, στις άκρες του δάσους των Κανακίων.

Οι Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ με σεβασμό στο περιβάλλον και με πίστη στην αειφόρο ανάπτυξη, διατηρούν τα νερά στον κόλπο στο Πυργιακόνι το ίδιο καθαρά, όπως ήταν και πριν την εγκατάσταση της εταιρίας, επαληθεύοντας αυτό με καθημερινές μετρήσεις και χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ πρόσφατα εγκατέστησαν φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 100 KW για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της εταιρίας αντλώντας ενέργεια από φιλικές προς το περιβάλλον πηγές.